På grund af Covid 19

har Hobro Egnens Skytteforening indtil videre

følgende restriktioner:

1. Alle underlagsmåtter er fjernet og bliver erstattet af andre støtteunderlag, som vi har købt og disse vil kunne købes til ? kr./stk. og vil være skyttens ejendom, som skytten skal tage med hjem og medbringe hver gang han/hun vil skyde.

2. Vore høreværn må ikke bruges, men vi har indkøbt ørepropper til 2 kr. pr. par, eller man kan medbringe sit eget høreværn.

3. Skydejakker må ikke udlånes, da flere skytter ikke må anvende samme jakke.

4. Rifler må kun udlånes til en skytte, da flere har brugt den samme riffel må vi løse dette problem hen ad vejen.

5.I opholdslokalet må der højst befinde sig 10 personer ad gangen incl. instruktør og kassemedarbejder. Ude i gangområdet har vi placeret nogle borde og stole, her er der mulighed for at opholde sig mens man venter.

6. Køb jer en sportstaske eller en plastboks med låg, som i kan have jeres ting i, skriv navn på så vi kan se ejeren og i får jeres ting med hjem.

7. Hvis du synes så brug mundbind - vi gør - Der er desinfektionssprit til hænderne, men brug det med omtanke, da riflerne ikke tåler spritten. Vask hænderne lige inden du skal skyde.

8. Har du spørgsmål så send en SMS til: 30983897 eller 29132957 efter kl. 16 eller en mail til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så vil vi efter bedste evne besvare dem.